Harun Erdenay yalanladı!
A Milli Basketbol Takımı menajeri Harun Erdenay, sporcumuz Göksenin Köksal ve adının karıştığı transfer haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Fanatik
Galatasaraylı basketbolcu Göksenin Köksal'a milli takım kampında İlkan ve Emir Preldziç tarafından Fenerbahçe'ye transfer olması yolunda telkinler yapıldığı haberlerinin internet siteleri ve Twitter üzerinden duyulması üzerine menacer Harun Erdenay bir açıklama yaptı.
Erdenay, Milli Takım’ı yıpratmak isteyenlerin iftira attıklarını belirterek, “Göksenin Köksal’la konuştum. Bana ‘böyle bir şey yok’ dedi. Keza Emir’le de konuştum. Bunlar bizim moralimizi bozmak için çıkarılan dedikodular” açıklamasında bulundu. Göksenin de kendine ait twitter hesabından, “Ben Galatasaray formasını her zaman gururla taşıyorum. Çıkan iddialar tamamiyle gerçek dışıdır” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var



























