Gönlüm: "Son şampiyon G.Saray"
Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Kerem Gönlüm Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Kerem Gönlüm Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli milli oyuncu "Heyecanlıyım. Daha önce de hep söylüyordum. Gönül verdiğim, taraftarı olduğum kulübe geldim. Geç oldu belki bu da konuşuluyordur ama ben bu sene sahada kanımın son damlasına kadar mücadelemi yapacağım ve hep beraber birlikte büyük başarılara imza atacağız inşallah" dedi.
Galatasaray taraftarı hakkında konuşan Gönlüm, "Galatasaray'ın maçlarına hep gidiyordum. Büyük bir taraftar ve camia var. Bir sürü spekülasyon çıkarılsa da en iyi kadro kurulacak ve şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. İlk maçı heyecanla bekliyorum. Umarım her şey güzel olur, sakatlıksız, kazasız belasız bir sezon geçiririz" şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın son şampiyon olduğunu söyleyen tecrübeli isim, "Galatasaray'ın en büyük avantajı taraftarıdır. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker yatırım yaptılar ama geçen sene de bu durum benzerdi ve Galatasaray gene son şampiyondu diyebilirim. Benim için son şampiyon Galatasaray'dır. Son maça çıkılmadı. 3-3 idi. % 50 şans vardı. Ondan önceki sene de şampiyondu" ifadelerini kullandı.
Yıldız basketbolcu, "Bütçenin yanı sıra takım kimyası ve taraftar da çok önemli. Ergin ağabey gibi değerli bir koçumuz var. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

























