Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı için mesaj
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe Beko maçı öncesi, köy okullarındaki çocuklar için GS Store stantlarında atkı, bere ve eldiven satışı yapılacak.
Anadolu Ajansı
Galatasaray Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 23 Aralık Pazar günü sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacağı derbi maçta, "Çocuklar Üşümesin" kampanyasına destek için organizasyon düzenleyecek.
Kulübün açıklamasına göre Sinan Erdem Spor Salonu'nda pazar günü saat 15.15'te başlayacak derbi öncesi, GS Store stantlarında, köy okullarındaki çocuklar için 10 liraya atkı, bere ve eldiven satışı yapılacak.
Taraftarlar satın aldıkları ürünleri maç sonunda sahaya atarak kampanyaya destek verebilecek. Toplanan ürünler de "Çocuklar Üşümesin" kampanyası kapsamında köy okullarına bağışlanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!























