Galatasaray'dan basketbolda yüzde 30 küçülme!
Galatasaray yönetimi Coronavirüs salgını nedeniyle flaş kararlar aldı. Futbol takımında tüm maaşlar %15 indirilirken, basketbolun bütçesinde %30 küçülmeye gidilecek. Kulüpteki tüm personele de %15 kesinti yapılacak.
Takvim
Fotoğraf : AA
Tüm kulüpler gibi coronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak büyük darbe yiyen Galatasaray'da küçülme resmen başladı.
Sarı-Kırmızılı yönetim tüm futbolcular ve teknik ekibin maaşlarında yüzde 15 indirime gitme kararı aldı. Ayrıca basketbol şubesinin yeni sezon bütçesinde de yüzde 30 azalma yaşanacak.
HERKESE TEBLİĞ EDİLDİ
Yönetim kulüpte görev yapan tüm personelin maaşında ise yüzde 15 kesinti yapılacağını tebliğ etti. Galatasaray yönetiminin futbolda yeni sezonun bütçesinde de önemli bir tasarruf hedefinde olduğu, bu nedenle yüksek maaşlı isimlerin gözden çıkarılabileceği gelen bilgiler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

























