Galatasaray'dan Avrupa'ya erken veda
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, A Grubu 5. maçında konuk olduğu Danimarka ekibi Bakken Bears'a 96-78 yenildi. Gruptaki 4. mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Galatasaray, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 5. maçında Bakken Bears ile Danimarka'da kozlarını paylaştı.
Sarı-kırmızılılar, A Spor ekranlarından naklen yayınlanan maçta rakibine 18 sayı farkla 96-78 mağlup oldu.
Baştan sona etkisiz bir performans sergileyen ve dış atışlarda rakibini durduramayan G.Saray, maçın ilk yarısını da 58-39 geride kapatırken, ikinci yarıdaki çabası geri dönüş için yeterli olmadı.
Bu sonuçla gruptaki 4. yenilgisini alan Cimbom'un gruptan çıkma şansı kalmadı. Bakken Bears ise 2. galibiyetine imza attı.
Karşılaşmanın en skorer oyuncusu, 35 sayı üreten Bakken Bearslı Q.J. Peterson oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!

Dortmund terlemeden kazandı

Leipzig, tek golle 3 puanı aldı!
