Galatasaray'da Carlos Arroyo sesleri
Galatasaray, Euroleague'de 3 maçını da kaybederken eleştirilerin odak noktası Russ Smith oldu. Ergin Ataman da Smith'i eleştirirken, Sarı-Kırmızılılar'ın, eski oyuncusu Arroyo için nabız yokladığı öğrenildi.
Euroleague'de Maccabi Tel Aviv'e yenilip 3'te 0 yapan Galatasaray Odeabank'ta fatura Russ Smith'e çıkmak üzere. Geldiği günden bu yana beklenin çok uzağında kalan 'çaylak' Amerikalı hakkında konuşan Ergin Ataman, "Ne yazık ki çok hata yapıyor. Çok top kaybediyor, savunmada da yumuşak.
Kendisine gelmesini bekleyeceğiz. Bunun için yardımcı olacağız. Ama durumunda bir değişiklik olmazsa kenarda oturmaya devam edecek" dedi. Russ Smith, Maccabi karşısında 1 dakika süre alırken, Ataman'ın bu yorumları Smith'in gönderileceği şeklinde yorumlandı.
Arroyo bombası
Ergin Ataman'la beraber hem Beşiktaş, hem de Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan, şu anda da boşta olan Carlos Arroyo'nun tekrar Sarı-Kırmızılı ekibin gündemine geldiği öğrenildi. Önceki sezon maddi sıkıntılar nedeniyle sezon ortası Galatasaray'dan ayrılan ve büyük tepki gören Porto Rikolu oyuncu, geçen yıl Barcelona'da oynamıştı.
Halen boşta olan 37 yaşındaki yıldızla görüşüldüğü, Arroyo'nun ise geçmişteki sıkıntıları yaşamamak için, 'Para garantisi' istediği bildirildi. Smith'in sözleşme feshi gerçekleşirse, Arroyo'nun da en kısa zamanda Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi

Vincent Kompany: "Bu eleştiriler doğru değil"

Manchester City'de hedef Enzo Fernandez

İtalyan futbolunda yeni skandal: fuhuş

Premier Lig'de hoca kıyımı!
























