Galatasaray potada kaybetti
Galatasaray Doğa Sigorta, ING BSL'nin 17. haftasında Bahçeşehir Koleji’ne konuk oldu. Karşılaşmayı, Bahçeşehir Koleji 92-71 kazandı.

Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı, ING BSL'nin 17. haftasında Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Bahçeşehir Koleji’ne konuk oldu. Karşılaşmayı, Bahçeşehir Koleji 92-71 kazandı.
Karşılaşmayı, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Cansever ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer yerinde takip etti. Mücadele öncesinde Elazığ’da meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.
Ekibimizde Zachary Auguste 21 sayıyla en skorer isim olurken, Poythress 16, Webster ise 11 sayıyla oynadı.
Takımımız bir sonraki maçında, 29 Ocak Çarşamba günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda 7DAYS EuroCup Top 16 turundaki dördüncü maçında Unics Kazan'ı konuk edecek. Ekibimiz bu maçın ardından lige dönecek ve 1 Şubat Cumartesi günü Beşiktaş Sompo Sigorta deplasmanına çıkacak.
1. Çeyrek: 21-25
2. Çeyrek: 45-35 (24-10)
3. Çeyrek: 75-51 (30-16)
4. Çeyrek: 92-71 (17-20)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!

Dortmund terlemeden kazandı

Leipzig, tek golle 3 puanı aldı!
