"Galatasaray daha iyiydi"
Gran Canaria Başantrenörü Aito Garcia Reneses, Galatasaray Odeabank maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Herbalife Gran Canaria Başantrenörü Aito Garcia Reneses, kaybettikleri Galatasaray Odeabank karşılaşması için, "Maçı kaybettiğimiz çeyrek olarak üçüncü çeyrek olduğunu söyleyebilirim. Bu bölümde konsantrasyonumuzu kaybettik" dedi.
Eurocup Yarı Final ilk karşılaşmasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda mücadele ettiği Galatasaray Odeabank'a 89-75 gibi skorla farklı mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Herbalife Gran Canaria Başantrenörü Aito Garcia Reneses, "Galatasaray daha iyi oynadı. Maçın kontrolünü üçüncü çeyrekte kaybettik. Maçı kaybettiğimiz çeyrek olarak üçüncü çeyrek olduğunu söyleyebilirim. Bu bölümde konsantrasyonumuzu kaybettik. Onlar çok iyi oynadılar" şeklinde konuştu.
Ayrıca Reneses, sarı-kırmızılı taraftarların çok iyi bir atmosfer yaptıklarını ve oyuncularına maçtan önce bunu söylediğini belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

























