Galatasaray, "Baby Shaq" ile anlaştı!
Yunan basını, Galatasaray'ın Blake Schilb'in ardından Sofoklis Schortsanitis ile de her konuda anlaşmaya vardığını iddia etti.
Webaslan Dış Haberler
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Önümüzdeki sezon potada daha başarılı bir sezon geçirmek isteyen Galatasaray'ın, Blake Schilb'in ardından Yunan pivot Sofoklis Schorsanitis ile de anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Yunan basınında yer alan haberere göre; Galatasaray'ın Schortsanitis ile her konuda anlaştığı ancak FIBA'dan Henry Domercant ve Engin Atsür'e alacaklarını ödemediği için gelen transfer yasağı nedeniyle anlaşmayı resmen duyuramadığı belirtildi. Galatasaray'ın transfer yasağını kaldırdıktan sonra her iki oyuncuyu da transfer ettiğini resmen duyuracağı kaydedildi.
"Baby Shaq" lakaplı 30 yaşındaki Sofoklis Schortsanitis, geçen sezon Maccabi formasıyla çıktığı 26 THY Euroleague maçında 6.7 sayı 2.3 ribaunt ortalamalarıyla oynamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Brighton'dan duran toplar için sıra dışı çözüm!

Roberto De Zerbi: "Küme düşmüşüz gibi davranıyoruz!"

Pep Guardiola: "İngiliz futboluna aşığım"

Mourinho'dan Real Madrid için yine yalanlama!

Real Madrid'de ayrılık yakın: Dani Ceballos

Barcelona'da Hansi Flick için geri sayım


























