G.Saray'dan olaylar sonrası açıklama
Galatasaray Spor Kulübü, Kızılyıldız maçı öncesi yaşanan olaylarda bir Sırp taraftarın hayatını kaybetmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.
DHA
Kulübün internet sitesine yapılan yazılı açıklama şöyle denildi:
"21 Kasım 2014 Cuma akşamı Erkek Basketbol Takımımızın Kızılyıldız'a karşı oynadığı Euroleague karşılaşmasından önce Abdi İpekçi Spor Salonu'nun dışında, sokaklarda, Kızılyıldız taraftarlarınca başlatılan olaylar kamuoyuna intikal etmiştir.
Galatasaray Spor Kulübü olarak, Sırbistan vatandaşı Marko Ivkovic'in bu olaylar sırasında hayatını yitirmesinden dolayı duyduğumuz derin üzüntülerimizi bildiririz. Olay ile ilgili, emniyet güçlerimiz gerekli bütün araştırmaları yaparak, kamuoyunu aydınlatacaktır. Adli bir vaka olan bu olayın Galatasaray Spor Kulübü ve taraftarlarıyla bir ilgisi olmadığı kanaatindeyiz. Sporun esas amacına gölge düşüren şiddetin, kimden ve ne şekilde gelirse gelsin kabul edilemez olduğunu bir kere daha vurgulayarak, spor sahalarında huzurun hakim olmasını diliyoruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

Real Madrid'de hedef Barella

Monaco'dan Paul Pogba için açıklama

Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!
























