G.Saray'dan bir erteleme talebi daha!
Galatasaray, oyuncularının sağlık durumu nedeniyle 12 Nisan tarihinde oynanması gereken ancak federasyonun bugüne ertelediği AGÜ Spor maçının yeniden ertelenmesi için TBF'ye başvurduğunu açıkladı.
Galatasaray, oyuncularının sağlık durumu nedeniyle 12 Nisan tarihinde oynanması gereken ancak federasyonun bugüne ertelediği AGÜ Spor maçının yeniden ertelenmesi için TBF'ye başvurduğunu açıkladı.
İşte kulüpten yapılan açıklama:
Hatırlanacağı üzere dün oynanması gereken Galatasaray – Abdullah Gül Üniversitesi mücadelesi, beş oyuncumuzun yaşamış olduğu şiddetli ishal ve kusma sebebiyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ertelenmişti.
Hastalık yaşayan oyuncularımızdan Nevriye Yılmaz, Jelena Dubljevic, Cansu Köksal, Nuria Martinez ve Ann Wauters’ın yanına; Işıl Alben, Ayşegül Günay ve Bahar Çağlar’ın da aynı şikayetle bugün hastaneye kaldırılmaları sebebiyle Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız Türkiye Basketbol Federasyonu’na karşılaşmanın bir kez daha ertelenmesi talebinde bulunmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!





















