G.Saray'dan Ataman açıklaması
Galatasaray Spor Kulübü, Ergin Ataman'ın Milli Takım'ın başına getirildiğinin açıklamasının ardından resmi sitesinden bir açıklama yayınladı
Galatasaray Spor Kulübü, Ergin Ataman'ın Milli Takım'ın başına getirildiğinin açıklamasının ardından resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.
Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
"Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol takımının başarılı koçu Ergin Ataman, önümüzdeki üç yıl boyunca, sezonun bitimindeki tatil sürelerinde Milli Takım’ın hocalığını da yürütecek.
Basketbol Federasyonu’ndan gelen istek üzerine, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sezon sonundaki izin süresince, Ataman’ın, milli takımın başına geçmesinde hiçbir sorun olmadığını ve Galatasaray olarak bundan onur duyacaklarını belirtti.
Galatasaray yönetimi, Bayan Voleybol takımının koçuna da, aynı şekilde milli takımı çalıştırma iznini vermişti.
Ergin Ataman, sezon aralarındaki yaz tatilinde, milli takımı çalıştırdıktan sonra, yeni başarılara imza atmak için Galatasaray’daki görevine devam edecek.
Uzun yıllar sonra takımımıza şampiyonluk sevinci yaşatan; bu sezon da hem üst üste ikinci şampiyonluğa, hem de Avrupa’da tarihi bir zafere koşan hocamıza, yeni görevinde de şimdiden başarılar diliyoruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan çılgın teknik direktör planı!

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!

Tottenham, Tudor'u yolladı

Uli Hoeness: "Kane 250 milyon euro eder"

Bastoni'den Barcelona'ya yeşil ışık!

Xabi Alonso'nun yeni takımı netleşti! Arda Güler'i de yanında götürecek

Rodri'den Real Madrid iddialarına sert tepki!

Klopp'tan Salah için büyük iddia: "6-7 yıl daha oynarsa şaşırmam"

























