G.Saray İtalya'ya gitti
Galatasaray Liv Hospital, yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek için İtalya'nın Bormio kasabasına gitti.
Webaslan.com
14 Ağustos'tan bu yana İstanbul'da çalışmalarını sürdüren takımımız İtalya'da sekiz gün sürecek ve hazırlık maçlarının yapılacağı kampın ardından 10 Eylül'de yurda dönecek.
Kamp kadromuzda şu oyuncular yer alıyor; Zoran Erceg, Jamont Gordon, Doğukan Sönmez, Göksenin Köksal, Nathan Jawai, Cenk Akyol, Furkan Aldemir, Mutlu Demir, Milan Macvan, Ersin Dağlı, Henry Domercant, Şuacan Pişkin ve Russell Walker. Milli takımlarda bulunan Manuchar Markoishvili, Carlos Arroyo, Sinan Güler ve Ender Arslan ile tedavisi devam eden Engin Atsür Bormio kampına katılmayacak.
Galatasaray Liv Hospital, Bormio'da Cimberio Varese, Montepaschi Siena, Lugano Tigers ve Union Neuchatel Basket takımları ile karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!























