FIBA'dan transfer yasağı geldi
FIBA, ödenmeyen oyuncu alacakları nedeniyle Galatasaray Erkek ve Kadın basketbol takımlarına transfer yasağı koydu.
Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, üçü erkekler ikisi de kadınlar olmak üzere 5 Türk kulübüne, ödenmeyen oyuncu alacakları yüzünden 'transfer yasağı' getirdi.
Alacaklarını tahsil edemeyen oyuncuların, menajerleri ve avukatları vasıtasıyla yaptıkları başvuruları değerlendiren FIBA, Galatasaray Odeabank ve Galatasaray kadın takımına transfer yasağı koydu.
Bu sezon için transfer dönemi kapandığından önümüzdeki sezonu kapsayacak olan transfer yasağı, gecikmiş oyuncu alacaklarına dair mahkeme masrafları ve yasal faiz tutarları ile ilgili ödemeler yapıldığı taktirde kaldırılacak.
FIBA ayrıca Galatasaray dışında Trabzonspor Medical Park ve ligden düşen Torku Konyaspor erkek takımları ile Fenerbahçe kadın basketbol takımına da transfer yasağı koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı


























