Ergin Ataman: 'Maça kötü başladık..'
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Banvit maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, 11 sayı farkla kaybettikleri Banvit maçının ardından yaptığı açıklamada; "Dar bir kadromuz var, bu dar kadroyla Eurolig ağır gelmeye başladı" dedi.
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, 83-72 kaybettikleri Banvit maçının ardından yaptığı basın toplantısında maça kötü başladıklarını, sonra da bütün maçın planladıklarının dışında geçtiğini ifade etti.
"Dar bir kadromuz var, bu dar kadroyla Eurolig ağır gelmeye başladı" diyen Ataman şunları kaydetti:
"Eurolig sonrası bu denli zorlu müsabakalarda bütün yük bazı oyuncularımızın sırtına biniyor. Öyle olunca da takım oyununun dışına çıkmak zorunda kalıyorsunuz. Carlos Alberto Arroyo Bermu maça kötü başladı. Sinan Güler'i oyun kurucu pozisyonuna çektik. Orada da büyük hatalar yaptık. İkinci devre Carlos Alberto Arroyo Bermu toparladı. Ancak herhangi bir skor çıkartamayınca pota altında bazı oyuncularımızdan verim alamadık. Böyle olunca da maçta tamamen mahkum oynadık. Banvit’i kutluyorum. Bugünkü şartlarda Banvit bizden daha iyi bir takım. Biz de sakat oyuncularımızın bir an önce iyileşip play-off müsabakalarına yetişmelerini bekliyoruz. Hedefimiz ligi 3 veya 4. sırada bitirip play-off'lara kalmaktır"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'




























