Ekrem Memnun'dan açıklamalar
Galatasaray Nef Başantrenörü Ekrem Memnun, ING Basketbol Süper Ligi’nin 22. haftasında 75-74 galip geldiğimiz Gaziantep Basketbol mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Webaslan.com
Galatasaray Nef Başantrenörü Ekrem Memnun, ING Basketbol Süper Ligi’nin 22. haftasında 75-74 galip geldiğimiz Gaziantep Basketbol mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Başantrenörümüzün değerlendirmeleri şu şekilde:
“Kazandığımız için mutluyuz. Önde götürdüğümüz bir maçı basit hatalarla ve konsantrasyon kaybıyla zor duruma soktuk. Sonunda pozisyon pozisyon geçti. Arka arkaya gelen mağlubiyetlerden sonra galip gelmek sevindirici.”
“Oyunun büyük bölümünde iyi oynadık ama maalesef oyunun disiplinin kontrol etmeme, fark açılınca konsantrasyon kaybı yaşanması düzeltmemiz gereken bir şey. Sene başından beri bunu yaşıyorum. Arkadaşlarımızın profesyonelce davranması lazım. Bunu konuşuyoruz. Çalışıp geliştireceğiz.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

























