Dişi Aslanlar'dan kötü haber
Galatasaray Medical Park'ın deplasmanda Lotos Gdynia'yı mağlup ettiği maçta sakatlanan Alba Torrens ve Gülşah Gümüşay'dan kötü haber geldi.

Galatasaray Medical Park'ın deplasmanda Lotos Gdynia'yı 80-94'lük skorla mağlup ettiği mücadelede sakatlanan Alba Torrens ve Gülşah Gümüşay sezonu kapattı.
Maç sırasında sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Alba Torrens'in yan ve ön çapraz bağlarında kopma olduğu belirtilirken; Gülşah'ın ise ön çapraz bağlarının koptuğu ifade edildi.
İki oyuncunun da kısa süre içerisinde ameliyat olacağı öğrenilirken; Galatasaray Medical Park kaptanı Işıl Alben, mikro blog sitesi Twitter'daki kişisel hesabı üzerinden konuya ilişkin; "Haberler kötü. Alba ve Gülşah'a geçmiş olsun diyoruz. 2 ön çapraz daha. Her maç sizin için çıkacağız sahaya... Allah hepimize sabır versin." şeklinde konuştu.
İki oyuncunun da durumuyla ilgili Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapılırken; açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı oyuncularımızdan Gülşah Gümüşay'ın Lotos Gdynia maçı öncesi çalışmalarda ve Alba Torrens'in maç içinde geçirdiği sakatlıklar sebebiyle Medical Park Hastanesi'nde MR'ları çekilmiştir. Gülşah Gümüşay'ın ön çapraz bağlarında kopma, Alba Torrens'in de ön çapraz ve iç yan bağlarında kopma, ayrıca femoral kemiğinde çökme tespit edilmiştir.
Her iki oyuncumuzun tedavisi ve ameliyatı en kısa sürede gerçekleştirilecektir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Torino'dan Galatasaray'a çift paket: Zaniolo ve Cuesta

Fulham, Romulo için resmen devrede!

Milan'da ayrılık yükleniyor: Divock Origi

Juventus'ta Gatti ile yeni sözleşme yakın

Ibrahima Konate, Real Madrid'i istiyor!

Como, Milan ile Thiaw için anlaştı: 25 milyon Euro!

Villareal'den orta sahaya takviye: Majer

Liverpool, Guehi transferinde sona doğru!

Real Betis, eski oyuncusu Emerson'a talip oldu

Inter, Ange-Yoan Bonny transferinde sona yaklaştı!
