Bir ücretsiz uygulama daha...
TBF, yaptığı açıklamada seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin maçlarına, bir kadın seyircinin eşliğinde 14 yaş ve altındaki çocukların alınmasına karar verildiğini belirtti
Webaslan.com

Söz konusu uygulama 22 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki seyircisiz oynanacak olan Galatasaray Medical Park - Banvit, Beko Basketbol Ligi karşılaşmasında gerçekleşecek ve yine aynı şekilde 29 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki seyircisiz oynanacak olan Galatasaray Medical Park - Pınar Karşıyaka, BBL mücadelesinde de kadınlar ve çocuklar maça alınacaktır.
Tarihinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague normal sezon gruplar aşamasına kalan, Spor Toto Türkiye Kupası'nda Final Grubu'na yükselen, Fenerbahçe Ülker'i Kayseri'de yenerek 26 yıl sonra Cumhubaşkanlığı Kupası'na uzanan ve son olarak da Beko Basketbol Ligi'ne Olin Edirne galibiyetiyle başlayıp 16 günde çıktığı sekiz resmi maçı da kazanma başarısı gösteren Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımımızı izlemek, desteklemek isteyen tüm kadın ve 14 yaş altındaki çocukları Abdi İpekçi Spor Salonu'na bekliyoruz.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diogo Jota, hayatını kaybetti!

Como, Jesus Rodriguez'i transfer etti!

Arteta'dan orta sahaya hamle: Christian Norgaard

Juventus, Jonathan David transferinde sona geldi!

Inter'de barış toplantısı: Çalhanoğlu ve Martinez

Napoli, Noa Lang'ı bitirmek üzere!

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini buldu!

Arsenal, Gyökeres transferinde sona yaklaştı!

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!
