Basketbolun kilit adamı konuştu!..
Tekerlekli Basketbol ve Kadın Basketbol Takımlarına madalyalarını vermek adına sahneye davet edilmeyen Necati Demirkol, açıklamalarda bulundu.
Avrupa’da Galatasaray Kulübüne başarılar kazandıran Tekerlekli Basketbol ve Kadın Basketbol Takımlarına madalyalarını vermek adına G.Saray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, eski 2.başkan Ali Dürüst ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Cibara kürsüye davet edilmişti.
Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol’da unutulmasına içerleyip salonu terk etmişti.
Bu konuya açıklık getiren Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, Lig Radyo’da yayına katılıp, “ Başkanımız zaten orada idi. Faruk Süren’de eski başkanımız ve bu şubenin kurucusudur.
Ben Galatasaraylılar Cemiyeti Başkanı Polat beyin daveti üzerine pilav gününe gittim. Basketbol şube sorumlusu ile alakalı hatalı anonsu duyunca bu yüzden yerimden kalktım ve kimseye bir şey söylemeden salondan ayrıldım.
Büyütülecek bir hadise değil. Olay kapanmıştır. Ödül ve plaketler için kendi aramızda yarışmamamız lazım. Belki yanlış bir servis oldu. Cemiyet Başkanımızı dürüstçe çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Plaket alanlara da hayırlı olsun.
Ödüle gelince; ben Avrupa’da ilk 8’e kalan tek Türk takımı olan Galatasaray Erkek Basketbol takımı, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Basketbol takımı ve koçu sayesinde artı taraftarımızın destekleri ile ezeli rakibimizi yenerek şampiyonluk sevinci yaşatarak bana zaten ödül-plaketlerin en güzelini verdiler. Bundan daha iyi ödül ve plaket olamaz. Şu anda bir ödül daha bekliyoruz. O da Erkek Basketbol takımımıza sonsuz güveniyoruz. Seriyi başarı ile tamamlayacaklarına inanıyorum.
Ben basketbol şubesi ile yaşıyorum. Avrupa’nın en iyi koçları bizde. Mükemmel bir idari ve teknik kadromuz var. Bugüne kadar Türkiye’ye en büyük kupayı kazandıran Ekrem Memnun ve 23 yıl aradan sonra şampiyon yapan, bu yılda Avrupa’da ilk 8’e kalan tek Türk takımı olan Galatasaray takımının koçu Ergin Ataman ile gurur duyuyorum. Uzun yıllar Galatasaray’a hizmet etmeleri gerektiğine inanıyorum. Çünkü ikisi de Galatasaray’ın evladı…
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

























