Basketbolda transfer mesajı
Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, transfer için sarı-kırmızılı taraftarlara umut verdi.
Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, transfer için taraftarlara umut verdi. Mümkün olan bütçe ile en iyi transferleri yapacaklarına söz veren Özyer, yıldız adı altında yapılacak transferler yerine savaşan bir takım yaratmak istedikleri mesajını verdi.
İşte Murat Özyer'in açıklamaları:
"Transfer için elimizdeki imkanlarla en iyi takımları kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Medyada haber olmaması,transfer yapmadığımız anlamına gelmez. Yıldız oyuncu çok kullanılan bir tabir. Ne kadar çok yıldız olursa o kadar çok şampiyonluğa yaklaşılacağı varsayılır "YAZ AYLARINDA"
"Önemli olan en iyi kimyayı yaratıp onu birlikte savaşmaktan keyif alan takım haline getirebilmek. Ergin Ataman ve Ekrem Memnun bu konuda tartışılmaz şekilde çok iyiler."
"Transferler bitince bir gün tüm eleştirilere cevap vermek isterim ama şimdi zamana karşı yarıştığımız günler yaşıyoruz."
"TBF ile ilgili konuların ve ilişkilerin boyutu artık yönetimimizin seviyesinde belirlenecek"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!





















