Ataman'dan korkutan açıklama!
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.
Webaslan.com
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, twitter üzerinden, ''Galatasaray sevgim,kazanma hirsim,mucadelem asla bitmez ancak her insanin bir sabri, iyiniyetinin bir siniri vardir................'' açıklamasını yaparken, bu sözler istifa sinyali olarak yorumlandı.
Galatasaray Basketbol Şubesi, ekonomik olarak zor günler geçirirken, takımın ve teknik kadronun da maaşlarını almakta zorlandığını biliniyor.
Ataman, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ben sadece duygularımı paylaştım" derken, sezon başından bu yana herhangi bir ücret almadığını da doğruladı.
Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, 9 Şubat Pazartesi günü Galatasaray Kulübü'ne ihtarname göndereceği iddiaları için de "Herhangi bir hukuki yola başvurmayacağım" ifadesini kullandı.
Galatasaray Kulübü, oyuncuların benzer tepkileri nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşayıp, borçlarının bir kısmını ödeme yoluna giderken, Ergin Ataman için ise ödemede bulunmamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama
























