Ataman'a göre yenilginin sebebi...
Ergin Ataman, Pınar Karşıyaka maçından sonra basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile güzel bir maç oynadıklarını ancak rakiplerinin ikinci yarıdaki performansının sonucu belirlediğini söyledi.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, oldukça sert bir maç oynadıklarını dile getirerek, "İki takımda savunmada iyi performans gösterdi. Karşıyaka ikinci yarı dış atışlardan çok yüzdeliydi. Biz ise bulduğumuz pozisyonları, özellikle dış atışları çok kötü değerlendirdik. Güzel bir maç oldu, rakibimiz ikinci devre daha iyi oynadı ve hücumdaki performansıyla maçı kazanmasını bildi. Onları kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı basketbolcu Kerem Gönlüm, yenilgiyi çok fazla top kaybı yapmalarına bağlarken, kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerini kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan eski başkana dev tazminat!

Jose Mourinho'nun 'sakin' dönemi kısa sürdü!

Barcelona, yine Camp Nou'dan ayrılıyor!

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!






















