Ataman'a göre yenilginin sebebi...
Ergin Ataman, Pınar Karşıyaka maçından sonra basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile güzel bir maç oynadıklarını ancak rakiplerinin ikinci yarıdaki performansının sonucu belirlediğini söyledi.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, oldukça sert bir maç oynadıklarını dile getirerek, "İki takımda savunmada iyi performans gösterdi. Karşıyaka ikinci yarı dış atışlardan çok yüzdeliydi. Biz ise bulduğumuz pozisyonları, özellikle dış atışları çok kötü değerlendirdik. Güzel bir maç oldu, rakibimiz ikinci devre daha iyi oynadı ve hücumdaki performansıyla maçı kazanmasını bildi. Onları kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı basketbolcu Kerem Gönlüm, yenilgiyi çok fazla top kaybı yapmalarına bağlarken, kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerini kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tchouameni, Valverde'yi hastanelik etti

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!
























