Ataman: "Tüm küfürleri iade ediyorum"
Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından katıldığı basın toplantısında, "Maç boyunca bir metre mesafeden, ana, avrat, çoluk, çocuk sürekli küfür eden herkese aynı küfürleri iade ediyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan.com
Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından katıldığı basın toplantısında, "Maç boyunca bir metre mesafeden, ana, avrat, çoluk, çocuk sürekli küfür eden herkese aynı küfürleri iade ediyorum" ifadelerini kullandı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, maça iyi başladıklarını ancak oyuncularının bireysel performanslarının maçın içinde aşağıya doğru gittiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Maçın ilk periyotu dışında istediğimiz basketbolu ortaya koyamadık. Maça iyi başladık ama ondan sonra özelikle bireysel performanslarda aşağıya gitmeye başladık. Hücumda çok top kaybettik ve boş atışları kaçırdık. Fenerbahçe Ülker'in de 4 kısaya dönmesiyle özellikle Preldzic'in savunmasında sıkıntı çektik. 2. devre de aynı tempoda geçti. Onların takımı kısaltma zaafını iyi değerlendiremedik. Son dakikalarda alan savunması ile oyuna ortak olduk. Orada da hatalı bir top kaybı üzerine sportmenlik dışı faulle maçın ritmini kaybettik.''
Özellikle rotasyonda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Ataman, ''Hawkins, 39 dakika oynamak zorunda kaldı. Bazı oyunculardan bu seviyede yeterli verim alamıyoruz. Cenk, maça iyi başlamasına rağmen bekleneni veremedi. Engin ve Ender'den bu seviyenin katkısını alamıyoruz. Hawkins'in de yorulmasıyla mağlubiyet kaçınılmaz oldu'' şeklinde konuştu.
Kendileri gibi Fenerbahçe Ülker'in de iyi oynamadığını düşündüğünü aktaran deneyimli antrenör, ''Rakibimiz de kötü bir oyun ortaya koydu. Deplasmanda kaybettik, olabilir. Kazansaydık bizim için önemli bir adım olabilirdi. Rakibimiz saha avantajını gayet iyi kullandı. Fenerbahçe Ülker takımını kutluyorum'' ifadelerini kullandı.
Maç boyunca tribünlerden kendisine ve ailesine küfür edildiğini dile getiren Ergin Ataman, ''Maç boyunca bir metre mesafeden, ana, avrat, çoluk, çocuk sürekli küfür eden herkese aynı küfürleri iade ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Juventus'ta Khephren Thuram belirsizliği!

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

























