Ataman: "Eurolegue'den atılırız..."
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Alba Berlin maçı öncesi taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.
Webaslan ve AA
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Alba Berlin maçı öncesi çıkan olaylar sonrası mikrofonu eline aldı ve taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştı.
Ergin Ataman, maçın 1 saat geç başlamasına neden olan olaylar sırasında, sahanın ortasına kadar gelip elinde mikrofonla; "Sevgili Ultraslan, Sevgili Galatasaraylılar, sakin olun. Güvenlik güçleriyle çatışmayın, yerinize dönün. Olay çıkarsa Euroleague'den atılırız" anonsuyla taraftarlını sakinleşmeye çağırdı.
Mücadele 1 saat gecikmeli olarak 23.00'de olaysız bir şekilde başlarken, maç içerisinde bir ara 20 sayı geriye düşen Galatasaray, maçı 75-68'lik skorla kaybetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

























