Ataman: "Ağırlığımızı koyduk"
Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, TOFAŞ ile oynadıkları Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçına ilişkin, açıklamalarda bulundu.
Anadolu Ajansı
Ataman, ilk maçta aldıkları faklı galibiyete rağmen çekindiklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Bursa, zorlu deplasman. TOFAŞ, sahasında büyük takımları yendi. İlk maçta elde ettiğimiz farka rağmen maça disiplinli başladık. İlk dakikalarda oyuna ağırlığımız koyduk. Hızlı hücumlardan sayı bularak farkı yukarı çektik ve bunu maç sonuna kadar koruduk. TOFAŞ, dirençli bir ekip. Sahasında iyi oynuyor. Bunu sezon içinde büyük takımlara karşı oynadığı maçlarda gördük."
TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı ise sahalarında yaptıkları maçı kazanarak seriyi 3. karşılaşmaya taşımak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
"İyi oynamamıza rağmen sonuca gidemedik. Zaman zaman sayı üretmekte zorlandık. Bunu iyi değerlendiren Galatasaray farkı yukarı çekti. Bu fark 20 sayılara kadar çıkmasına rağmen oyuncularım oyundan düşmedi. Hepsini kutluyorum. Galatasaray'a yarı finalde başarı diliyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!

Inter Miami'den Muhammed Salah'a kanca!

Enes Ünal: "Ayrılmak istedim"

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Jules Kounde'den Galatasaray itirafı!
























