Aklı, fikri Euroleague'de
Galatasaray menajeri Oktay Mahmuti, 15 Ağustos Pazartesi günü yapılan antrenmanla başlayan 2011-12 sezonu hazırlıkları çerçevesinde GSTV'ye açıklamalarda bulundu.
Webaslan.com
Mahmuti konuşmasında Euroleague vurgusu yaparak "Yeni başlıyoruz. Birinci hedef Euroleague elemesine hazır gitmek. Milli takımdaki oyuncuların ne zaman aramıza katılacağını bilmediğimiz bir dönem içindeyiz. Bu konuda şimdilik yapabilecek bir şeyimiz yok. Bu yeni grupla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Konuşmamız gereken öncelikli hedef Euroleague’e hazır olmak." dedi.
Sistem ve takım olgusuna da değinen tecrübeli antrenör "Geçtiğimiz sene kimse Galatasaray’ı bu kadar konuşmuyordu. Bu sene daha fazla konuşuluyor. Oyuncular hep inanarak aldığımız isimler. Ama en önemlisi takım olmak. Bireylerin sisteme hizmet etmesi. Dolayısıyla istediğiniz kadar iyi oyuncular alın, sistemin parçası olup sistemi yukarıya taşıyamıyorsanız bir anlamı yok. Önemli olan şu aşamada bunu başarabilmek." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera dönemi bitti!

Fransa'da ortalık karıştı: İki maçta sahaya girdiler!

Barcelona, evinde 3 golle kazandı

Levante kazandı, Mallorca ateşe düştü!

West Ham, küme düştü gibi...

Hakan Çalhanoğlu: "Bakalım ne olacak"

Şampiyon Inter, evinde Hellas Verona ile yenişemedi

Vitor Pereira'dan Elliot Anderson yanıtı!

Manchester United, üç puanı üç golle aldı

Pep Guardiola için ayrılık iddiası!
























