6 sakat, 3 ay, 10 gün!
Galatasaray Liv Hospital'de son dönemde yaşanan sakatlıklar ile ilgili resmi site üzerinden bir bilgilendirme yapıldı.
Galatasaray, resmi sitesinden erkek basketbolunda son dönemde yaşanan şok sakatlıklarla ilgili toplu bir bilgilendirme yayınladı. Takım doktoru Adnan Bağrıaçık'ın yaptığı açıklamaya göre, Markoshvili’nin 3 ay, Cenk Akyol’un 10 gün, Ender Arslan ‘ın 10 gün, Furkan Aldemir’in 10 gün ve Engin Atsür’ün de 10 gün takımdan ayrı kalacağı belirtildi.
İşte o açıklama...
"Galatasaray Liv Hospital'daki bazı oyuncularımızın son sağlık durumlarına dair takım doktoru Adnan Bağrıaçık'tan bir açıklama geldi. Açıklama şu şekilde:
"Olimpiakos maçı sonrası boyun bölgesinde gerçekleşen damar problemi nedeniyle halen tedavisi Liv Hospital ‘de devam eden Jawai‘nin durumunda hızlı bir iyileşme görülüyor. Son antremanda ayak bileği tendonunda yırtık olan Markoshvili’nin 3 ay, mekanik bel ağrısı teşhisiyle Cenk Akyol’un 10 gün, uyluk arka adalesinde gerilme olan Ender Arslan ‘ın 10 gün, plantar fasit teşhisiyle halen tedavisi devam eden Furkan Aldemir’in 10 gün takımdan uzak kalacağı düşünülmektedir. Engin Atsür’ün de 10 gün sonra takımla çalışmalara başlamasını planlamaktayız. Diğer sporcularımız da şu an için bir sağlık problemi yoktur."
Op. Dr. Adnan Bağrıaçık
Takım Doktoru"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!






















