2020 NBA Draft tahminleri!

31

2020 NBA DRAFT TAHMİNLERİ!

Çarşamba gecesi gerçekleşecek olan 2020 NBA Draftı'nda hangi takımın hangi oyuncuyu, nereden seçeceğine dair son tahminleri sizler için bir araya getirdik!
30

BOSTON CELTICS

Cassius Stanley / Duke

Stanley, çok parlak bir basketbol geleceği olan yetenekli bir atlet. Yarı sahada çok yaratıcı bir oyuncu değil ama hızlı hücumlarda oldukça iyi, çok iyi sıçrayan ve boştaki üçlüğü sokabilen bir isim.
29

TORONTO RAPTORS

Paul Reed / DePaul

İlgi çekici uzunluğu ve çevikliği ile, Reed zamanla iyi bir ikili oyun tehdidine dönüştü. Çemberi savunabilir ve bu Draft sınıfında, genel anlamda en iyi savunmacılardan biri.
28

OKLAHOMA CITY THUNDER

Josh Green / Arizona

Harika bir savunma oyuncusu ve açık saha atleti olan, ancak henüz istikrarlı bir şekilde şut sokamayan yetenekli bir 2 numara. Bir NBA kadrosunda oyuncuları bir arada tutabilecek, iyi uyum sağlayabilecek bir takım oyuncusu.
27

NEW YORK KNICKS

Jaden McDaniels / Washington

Jaden gibi 2.08 boyunda olup kendisi gibi hareket eden oyuncu görmek oldukça nadir. Hızlı, zarif ve yetenekli olsa da, çok verimli bir oyuncu değil.
26

BOSTON CELTICS

Aleksej Pokusevski / Sırbistan

Tavanı yüksek olan, Draft'taki en genç oyuncu, ancak muhtemelen NBA için hazır olmaktan birkaç yıl uzakta.
25

OKLAHOMA CITY THUNDER

Zeke Nnaji / Arizona

Ayakları oldukça hızlı ve iyi bir skorer. İlk adımı çabuk ve driplingi ile savunmacıların yanından hızlıca geçebiliyor. Ayrıca ribaund almak için rakiplerinden hızlı manevralar ile sıyrılabiliyor. İyi bir şutör.
24

MILWAUKEE BUCKS

Elijah Hughes / Syracuse

Dışarıdan ve orta mesafeden kendi şutunu yaratabilen veya potaya kadar gidebilen yetenekli bir skorer.
23

UTAH JAZZ

Robert Woodard / Mississipi State

NBA'de başarılı olmak için tüm araçlara sahip büyük bir kombo forvet. Güçlü bir yapıya sahip olan, atletik bir oyuncu ve boşta üçlük sokabiliyor.
22

DENVER NUGGETS

Desmond Bane / TCU

Ülkenin en verimli oyuncularından biri ve perdelerden çıktığında ölümcül bir üçlükçü. Hızlı bir şekilde ayaklarını sabitleyebilir ve topu hızlı bir şekilde yollayabilir.
21

PHILADELPHIA 76ERS

Tyrell Terry / Stanford

Sixers, Draft'taki en iyi şutörlerden biri olan, gelişmeye açık bu genç guardı alabilir.

20

MIAMI HEAT

Cole Anthony / North Carolina

Cole zor bir ilk yıl geçirmiş, çemberde bitiriciliğiyle ve top kayıplarıyla sıkıntı yaşamıştı. Uzun bir kariyere sahip olabilecek ama yıldız olmayabilecek bir skorer.
19

BROOKLYN NETS

Isaiah Stewart / Washington

Stewart uzun bir NBA kariyerine sahip olabilir. Harika bir iş ahlakı, mücadele ve liderlik getiriyor ve erkenden katkıda bulunacaktır.
18

DALLAS MAVERICKS

Tyrese Maxey / Kentucky

Dışarıdan şutunda sıkıntı çeken, ancak harika bir bitirici olan ve kararlı bir savunma oyuncusu olan kompakt, skorer mentalitesi olan bir kombo guard.
17

MINNESOTA TIMBERWOLVES

Jalen Smith / Maryland

Modern bir uzun; becerikli, üçlüğü olan, şut bloklayabilen ve morali hep üst seviyede oynayan bir oyuncu.
16

PORTLAND TRAIL BLAZERS

Aaron Nesmith / Vanderbilt

Sezonun ikinci yarısında bir ayak sakatlığı Nesmith'i kenara itmişti, ancak yılı %52 üçlük isabetiyle 23.0 sayı ve 4.9 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı.
15

ORLANDO MAGIC

RJ Hampton / NZ Breakers (NBL)

Hampton’ın nerede bulunacağı hiç belli olmamıştı, ancak bir takım kendisinin şut gelişimine ve atletik avantajına yatırım yaparsa, lotaryanın sonlarında seçilebilir.
14

BOSTON CELTICS

Precious Achiuwa / Memphis

Yatırım yapılası bir atlet. Draftın bu noktasında kendisini pas geçmek zor. Celtics'in kendisini çok beğendiği söylenmişti.
13

NEW ORLEANS PELICANS

Kira Lewis Jr. / Alabama

Kira arada bir ilk 10'a girebileceği söylenen bir oyuncuydu, ancak 13'üncü sıraya düşerse, Pelicans, gelecekteki point guardı olarak Draft'taki bu en hızlı guardı seçebilir. Hızlı hücumda Kira ve Zion, mutlaka izlenmesi gereken bir şov olur.
12

SACRAMENTO KINGS

Saddiq Bey / Villanova

Uzunluğu ve gücü iyi olan mükemmel bir üçlükçü. Kings'e Fox ile sahada yayılmaları için başka bir şutör kazandıracaktır.
11

SAN ANTONIO SPURS

Devin Vassell / Florida State

Bu sıra, Vassell’in seçilebileceği en alt sınır gibi görünüyor ve rahatlıkla birkaç sıra daha yükseğe çıkabilir. Spurs, Draft'ta yükselmeye çalıştığı için, farklı bir takıma gidebilir.
10

PHOENIX SUNS

Killian Hayes / Fransa

Hayes, bu sınıftaki en ilgi çekici adaylardan biri. Çok iyi bir step-back şutu olan, ama kariyerinin bu aşamasında tek eliyle gereğinden fazla oynayan, skorer bir point guard. Suns kadrosuna yeni bir boyut getirebilir.
9

WASHINGTON WIZARDS

Isaac Okoro / Auburn

Kazanan mentalitesine sahip, kararlı bir savunmacı, harika bir pasör ve DC'de kanat rotasyonuna mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilecek, takım öncelikli bir oyuncu.
8

NEW YORK KNICKS

Tyrese Haliburton / Iowa State

En iyi 5 seçim arasına girebileceği konuşulmuş olan Haliburton, en iyi 10 seçim arasında yer alıyor. Knicks, takım kültürünü değiştirmeye başladığında, kendisini RJ Barrett ile eşleştirebilir.
7

DETROIT PISTONS

Patrick Williams / Florida State

Elit seviyede fiziksel özellikleri olan Williams, Draft'taki en genç oyunculardan biri. Kombo forvet, Pistons için çok büyük bir ihtiyaç değil ama Williams gibi bir yeteneği pas geçmeleri zor olacaktır.
6

ATLANTA HAWKS

Obi Toppin / Dayton

Burada bir takas kaçınılmaz görünüyor (seçimi takaslayarak veya John Collins'i göndererek). İster Hawks, ister başka bir takım tarafından seçilsin, Obi bu sınıftaki en güvenli oyunculardan biri ve 6'ncı sırada iyi bir değer.
5

CLEVELAND CAVALIERS

Onyeka Okongwu / USC

Cleveland uzunları arasına yetenekli oyuncular aranıyor. Onyeka, beceri seti bugünün NBA'ine mükemmel bir şekilde uyum sağlayan, elit seviyede bir uzun forvet / pivot adayı. 3 numaraya kadar yükselebilir ve bu kendisinin Draft aralığının en alt noktası gibi görünüyor.
4

CHICAGO BULLS

Deni Avdija / İsrail

Birden fazla yeteneğe sahip olan forvet, oyun kurma becerilerini gerçekten gösterebileceği skorerlerle çevrili Chicago'daki forvet rotasyonuna, mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
3

CHARLOTTE HORNETS

Anthony Edwards / Georgia

Yetenekli fakat olgunluğu ve iş ahlakı konusunda soru işaretleri var. Hornets'ın ihtiyaç duyduğu bir pozisyonu dolduran Edwards, takım sahibi Michael Jordan'ın gözleri önünde oynamaktan fayda görebilir.
2

GOLDEN STATE WARRIORS

James Wiseman / Memphis

Wiseman'ın ilk 3 sıradan seçilmesi garanti olarak görülüyor. Warriors 2 numarada kalırsa, pivot ihtiyacını karşılayabilir fakat kendilerinin takasla alt sıralara inmeleri bekleniyor.
1

MINNESOTA TIMBERWOLVES

LaMelo Ball / NBL

LaMelo heyecan verici bir yetenek, ancak 1 numaralı seçim için çok fazla soru işaretini beraberinde getiriyor. Minnesota'ya gelirse, takıma oldukça medya ilgisi getirerek, kendilerine hücumda yetenekli oyuncularla dolu ilgi çekici bir kadro sağlayabilir.
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler