Başkanımız tavrını koydu
Futbol Federasyonu ile Galatasarayımız arasındaki buzlar erimiyor.
Milliyet

Başkan Polat’ın, İspanya’ya gitmeyeceği öğrenilirken, federasyon ve kurullarına karşı tavrını sürdürdüğü ifade edildi. Galatasaray Başkanı’nın özellikle MHK Başkanı Oğuz Sarvan’la ilgili duyulan rahatsızlık nedeniyle geri adım atmayacağı belirtiliyor.
Ayrıca Polat’ın, Özgener’in bu tavrını samimi bulmadığı ve yakın çevresine, “Futbolun başındakiler mevcut rahatsızlıklara kayıtsız kalıyor, gerginliği tırmandırıyor” dediği öğrenildi. Bu arada Polat’ın İspanya ile Ali Sami Yen’de oynanacak rövanş maçına gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Galatasaray Başkanı’nın bu maça da gelmeyi düşünmediği bildirildi.
Bu arada MHK Başkanı Sarvan’ın bir süre önce katıldığı bir televizyon programında olaylı Sivasspor-Galatasaray maçının hakemi Yunus Yıldırım’ın, İstanbul’a dönüşte raporunu değiştirdiğine ilişkin itirafta bulunması, sarı-kırmızılı yönetimi yeniden harekete geçirdi.
Söz konusu kanaldan programın kasetini isteyen sarı-kırmızılıların kısa süre içinde yeni bir girişimde bulunacakları bildirildi. Maçın tekrar oynanmasına ilişkin talebi reddedilen Galatasaray’ın, Oğuz Sarvan’ın açıklamalarından yola çıkarak olayı yeniden gündeme getirmeyi planladığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Porto'dan Conceiçao'nun bonservisini aldı

Matias Vecino'ya hırsızlık şoku!

Feyenoord, Casper Tengstedt transferinde sona yaklaştı

Gyökeres Arsenal'e çok yakın!

Valverde Türkiye'de; Arda bu yorumu yaptı

Arda Güler - Mbappe: 10 numara savaşı!

Jadon Sancho, Juventus'tan uzak!

Marko Arnautovic'in yeni durağı: Kızılyıldız!

Milan, Estupinan'da mutlu sona yakın!

Manchester United'ın yeni kanadı: Manchester United
