Başkanımız Sivas'ta
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, askerliğinin bir bölümünü Sivas'ta tamamlayan oğlu Kerim Polat'ın yemin törenine katıldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, askerliğinin bir bölümünü Sivas'ta tamamlayan oğlu Kerim Polat'ın yemin törenine katıldı. Oğlu Kerim Polat ve ailesiyle birlikte Sivas Havaalanına gelen Adnan Polat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada oğlunun yemin törenine katılmak üzere kente geldiğini söyledi.
Oğlunun dağıtımının Ankara'ya çıktığını kaydeden Polat, 1 haftalık izin verildiğini, oğlunun daha sonra Ankara'daki birliğine teslim olacağını söyledi. Sivas'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak üzere havaalanında bulunan AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya ile de bir süre sohbet eden Adnan Polat, Yerlikaya'ya ''Başbakanımıza selamlarımı iletin'' dedi. Adnan Polat ile yakınları daha sonra uçakla İstanbul'a gitti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 100 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

























