Basinas çok yakın

Yunanistan Milli Takımı’nda da görev yapan 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu bonservisini alarak serbest kaldı.
İspanya’da yayımlanan Ultima Hora gazetesi, kulübe gelerek vedalaşan Basinas’ın, takım arkadaşlarına daha önce kendisine talip olan Avrupa’nın önemli takımlarıyla pazarlık masasına oturacağını bildirdiğini yazdı. Haberde, Yunanlı futbolcunun ilk tercihinin, yeni sezonda Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılacak Galatasaray olduğu ifade edildi.
Gazete, Basinas’ın, Mallorca’nın yaptığı sözleşme yenileme teklifini Galatasaray’a gitmek için geri çevirdiğini ve iyi bir yıllık ücret karşılığında sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamaya hazır olduğunu kaydetti.
Ultima Hora gazetesi, devre arasında Angelos Basinas için Mallorca’ya 1 milyon euro teklif eden Galatasaray’ın, sezon sonunu bekleyerek bu futbolcuyu bedelsiz transfer etme şansına sahip olduğunu da dikkat çekti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!
