BAROS'UN YANINA GOLCÜ ARANIYOR!
Galatasaray'da transfer dur durak bilmiyor. Bu sezon güçlü kadrosunu müthiş transferlerle daha da güçlendiren ekibimizin transfer hamleleri sürecek gibi.
DHA
Haldun Üstünel'in teknik direktör Rijkaard ile yaptığı toplantılarda sarı kırmızılıların transferdeki rotası netlik kazandı. Rijkaard'ın sisteminde Milan Baros'un tek forvet olarak öncelikliğini koruduğunu ancak Baros'un yokluğunda Nonda'nın tek başına bu sorumluluğu yüklenemeyecek durumda olduğu görüldü. Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Nonda'nın yerine genç bir golcü transfer edilecek. Nonda'nın yerine düşünülen bu isim Keita ve Elano gibi dünya starı olmayıp, gerektiğinde Baros'un arkasında yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir isim olacak.
NONDA'YA İKİNCİ KEZ GİT DENİLDİ
Teknik direktör Rijkaard'ın güvenini bir türlü kazanamayan Shabani Nonda'ya ise menaceri aracılığıyla ikinci kez kendisine kulüp bulması söylendi. Kongolu golcünün ise sarı kırmızılı yönetimin bu isteğine direnmeyip, Fransa'da kulüp arayışlarına başladığı öğrenildi. Ancak Nonda'nın 2 yıl önceki performansına bakarak sözleşmesini bir sezon uzatıp, ücretine zam yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu hareketi Nonda'nın gönderilmesinde sorun yarattı. Türkiye'de G.Saray'dan başka bir kulüpte oynamayacağını bildiren Nonda, menaceri aracılığıyla Fransa'da kulüp arayışlarını sürdürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!






















