Baros ne zaman dönecek?
Ayak tarak kemiğinde iki yerden kırık bulunan Baros'un sahalara ne zaman döneceğini iyileşme süreci belirleyecek.
Anadolu Ajansı
Teknik direktörümüz Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftarlara kapalı olarak yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı ekibimizde, derbi karşılaşmada ilk 11'de görev alan oyuncuların maç ertesi programlarını sahada yenileme çalışmaları ve sağlık merkezinde terapi seanslarıyla tamamladığı, antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncularımızla teknik çalışmalar yapıldığı kaydedildi.
Galatasaray, çalışmalarını yarın saat 18.00'de yapacağı basına ve taraftara kapalı antrenmanla tamamlayacak.
-BAROS'UN DURUMU-
Fenerbahçe maçının ilk dakikasında sakatlanan ve sol ayak 2. ve 3. tarak kemiklerinde kırık tespit edildikten sonra ayağı alçıya alınan Milan Baros'un tedavisine sağlık ekibi tarafından devam edildiği açıklandı.
Baros'un sakatlığının en az 2 ayda geçebileceği öğrenilirken, futbolcumuzun durumunun, kırıklardaki iyileşme süresine bağlı olarak belli olacağı bildirildi.
Öte yandan, sakatlığı süren Emre Aşık'ın ise idmanda takımdan ayrı olarak çalıştığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı

Bayern Münih'te Ismael Saibari için geri sayım!

Paris Saint-Germain, Michael Olise için devrede!

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!
























