Bahtsız kral!

Bu sezon iki kez üst üste kaburga kemiği kırılan, birçok değişik sakatlık yaşayan golcü futbolcu son olarak annesinin rahatsızlığı yüzünden Galatasaray'ın son iki maçında forma giyememişti. Gerets'in Beşiktaş maçında yaptığı operasyon sonucunda kadro dışı kalan yıldız oyuncu bir kez daha sakatlandı. Sol ayak fibula kemiğinde, büyüme saptanan Hakan Şükür'ün bu yüzden çok ağrılar çektiği açıklandı. Çekilen MR sonucunda Hakan Şükür'ün sezon sonunda basit bir operasyon ile bu sıkıntıdan kesin olarak kurtulabileceği ortaya çıktı. Ancak Hakan Şükür, takımının ligde son derece kritik günler yaşaması sonucu, bu dönemde ameliyat olmayıp ağrılar içinde sezonu tamamlayacağı kesinlik kazandı. Ancak Hakan Şükür'ün Trabzonspor maçında forma giymesinin de zor olduğu belirlendi. Golcü futbolcunun tedavisi sürdürülüyor, fakat Trabzonspor maçına kadar tam olarak iyileşmesinin çok zor olduğu açıklandı.
Bu durum Hakan Şükür'ün Tanju Çolak'a ait 240 gollük rekoru egale etmesini de engelliyor. Bilindiği golcü oyuncunun 238 golü bulunuyor.
Bu arada Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sakatlıkları süren Mondragon ve genç Aydın Yılmaz'da antrenmana katılmadılar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!

Barcelona, Nico Williams için avantajlı konumda!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı İsak Vural, Pisa'ya transfer oldu!

Wirtz, Liverpool için sağlık kontrolüne hazırlanıyor!

Sörloth'tan ültimatom: "Ya 11 ya veda!"

Lazio, 37 yaşındaki Pedro'nun sözleşmesini uzattı!

Martin Baturina, resmen Como'da!

Darwin Nunez'in talipleri artıyor!
