Azar uyandırdı
Michael Skibbe’nin yardımcısı Ümit Davala’nın aracılığıyla sarı kırmızılı futbolculara hitaben sert bir konuşma yaptığı belirtildi. Alman hocanın, "Nedir bu haliniz? Sizi tanımakta güçlük çekiyorum. Çıkın, toparlanın. Herkes işini doğru dürüst yapsın. Giydiğiniz formanın hakkını verin" dediği öğrenildi.
Radikal değişiklikler
Alman hoca, Cassio Lincoln ile de özel olarak görüşerek sahada ağırlığını daha fazla hissettirmesini istedi. Kocaelispor maçında parlayan Lincoln de ikinci yarıda golü ve asistleri ile hocasının ve taraftarların yüzünü güldürdü.
Skibbe’nin gazabına uğrayan futbolcu ise Mehmet Güven’di. İlk yarıda kötü bir futbol oynayan genç futbolcumuzu Alman teknik adam yeterli görmeyerek, kenara aldı. Mehmet Güven’in yerine oyuna giren Volkan Yaman, Hakan Balta’nın bulunduğu solbeke geçerken Hakan Balta, ikinci 45 dakikada Ayhan’ın yanında ikinci bir ön libero olarak görev yaptı. Alman hocanın uyarıları ve yaptığı değişiklikler ikinci yarıda farkı getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Şampiyon Barcelona'dan kayıp

Fransa'da şampiyon PSG!

Manchester City, Arsenal'in peşini bırakmıyor!

Sevilla, Villarreal karşısında 2-0'dan döndü!

Manchester United'da Carrick için sözleşme hamlesi

Manchester United'da Onana kararı!

Kenan Yıldız: "Vlahovic'in kalmasını istedim"

Pep Guardiola'dan Lamine Yamal'a destek!

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu


























