Aysal hisseleri satabilir!
Hisselerin, devir sırasında 23.5 milyon dolar ettiği, ancak şu anda değerinin 40 milyon dolar olduğu öğrenildi. Aysal'ın artan parayı ne yapacağı merak konusu!
"Kimseye bir sözüm yok"
Son dönemde oldukça yıpratılan Ünal Aysal ise şunları söyledi: "4 yıldır G.Saray kongre üyesiyim. Kulüp için yaptığını işlerden asla menfaat beklemedim ve 5 kuruş kazanmadım. Seçime etki edeceğimi düşünenlere şaşırıyorum. Kimseye ne desteğim var, ne de destek sözü verdim, isim önemli değil. Özhan Canaydm'la da görüştüm. Ama 'aday olma' demedim. Buna hakkım yok. Ama yorulduğunu, 4 senede yıprandığını ve değişiklikler yapması gerektiğini söyledim. Ben ne yönetici olmak, ne de yönetimin yanında rol almak istiyorum."
Bu arada Aysal'ın, Haznedaroğlu'ndan desteğini çekmesi camiada "Canaydın'ın zaferi" ve "önemli bir rakibi safdışı bırakması" olarak yorumlanıyor. Canaydın, adaylığını açıklayan Alp Yalman ve açıklaması beklenen Turgay Kıran ile 10 Mart'ta reknk seçimine katılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Raphinha, Galatasaray maçına yetişiyor!























