"Ayrılmak istemiyorum"
Yönetimin kendisinden rahatsız olduğu şeklinde basında çıkan haberlere de inanmadığını dile getiren Ümit sözlerini şöyle sürdürdü:
“Galatasaray Yönetimi’nden kimseyle bu konuyu konuşmadık. Benimle ilgili olumsuz bir görüşte olduklarına inanmıyorum. Sonuçta geniş bir kadroda zaman zaman oynamayabiliriz. Bunu sorun etmemiz gerekir. Çok sevdiğim bir teknik direktörle çalışıyorum. Bu kulüpte kalıp yararlı olmaya bakacağım.”
Tecrübeli futbolcu son olarak, Dubai ya da Katar’a gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığının da altını çizerek, “Benim asla ayrılmak gibi bir niyetim olmadı. Olamaz da... Gelen teklifler olduğu söyleniyor. Ama bunları sadece okuyoruz” açıklamasını yaptı. Bu arada Ümit’in, Volkan’ın düğünü sırasında bir ara salondan ayrıldığı ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile kısa bir görüşme yaptığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!


























