Aykut sakatlandı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Eric Gerets yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşusu ve teknik çalışma yapıldı. İkinci bölümde ise, yarı sahada kalecilerin de katıldığı çift kale maç oynandı. İdman, soğuma koşusu ile son buldu.
Milli Takımlara giden futbolcuların yanı sıra ve sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ve Arda Turan antrenmana katılmadılar. Okan Buruk ve Ergün Penbe ise bugün yapılan antrenmanda yer aldılar.
Sağ bacak arka adalesinde ağrı bulunan Marcelo Carrusca, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel çalışmalara başladı. Antrenman esnasında sağ ayak bileğine darbe alan Aykut Erçetin, antrenmanı yarıda bıraktı.
Galatasaray, yarın saat 10:30'da basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon'da Rayan Cherki'den ayrılık kararı!

Akpom son sözü söyledi; Lille, Avrupa biletini kaptı

Marsilya, Greenwood ve Rabiot'la coştu

Paris Saint-Germain, geriden gelerek kazandı!

Alexandre Lacazette'den Lyon'a muhteşem veda!

Kevin De Bruyne: "Henüz kararımı vermedim"

Hull City'den Doğukan Sinik'e veda!

Manchester City'ye bir şok daha: FA Cup Palace'ın oldu!

Liverpool'dan 35 milyon euro'ya transfer: Jeremie Frimpong

Mainz - Leverkusen maçında eşitlik!
