Aykut sakatlandı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Eric Gerets yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşusu ve teknik çalışma yapıldı. İkinci bölümde ise, yarı sahada kalecilerin de katıldığı çift kale maç oynandı. İdman, soğuma koşusu ile son buldu.
Milli Takımlara giden futbolcuların yanı sıra ve sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ve Arda Turan antrenmana katılmadılar. Okan Buruk ve Ergün Penbe ise bugün yapılan antrenmanda yer aldılar.
Sağ bacak arka adalesinde ağrı bulunan Marcelo Carrusca, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel çalışmalara başladı. Antrenman esnasında sağ ayak bileğine darbe alan Aykut Erçetin, antrenmanı yarıda bıraktı.
Galatasaray, yarın saat 10:30'da basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri
























