"Ayağım kopsa, yine oynarım"
Milliyet

Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan, çekilen MR’ında arka adalesinde zorlama ve dizinde ödem tespit edilen golcü futbolcumuz, ne pahasına olursa olsun bu karşılaşmada forma giymek istediğini söyleyerek, “Ayağım kopsa, yine de bu maçta arkadaşlarımı yalnız bırakayacağım” diye konuştu.
Tedavisinin maç gününe kadar süreceğini kaydeden Ümit, “Böyle bir derbide ne olursa olsun oynamalıyım. Bu işi buraya kadar hep birlikte getirdik, bundan sonra da şampiyonluğu hep birlikte yaşayacağız. Sakatlığım sorun gibi gözükse de Fenerbahçe maçında sahaya çıkınca ne bir ağrı ne de sızı hissetmem” ifadelerini kullandı.
Doktorlar seferber
Florya’da günde çift seans tedavi uygulanan Ümit Karan’ın yakın çevresine ise “Pazar gününe kadar hiçbir şeyim kalmaz. Fenerbahçe’ye gol atmak için sahada olacağım” dediği kaydedildi.
Bu arada kulüp doktorlarımızın, tecrübeli futbolcumuzu dev karşılaşmaya yetiştirmek için seferber oldukları vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!
