Aslan'ı hırs yaptı
Antrenmanda, kaleci Mehmet, Gonzales’in sert şutuyla bir süre yerde kaldı. Bu futbolcu yapılan müdahalenin ardından antrenmana devam etti.
Sakatlığı bulunan Suat ve Murat’ın koşu yapmakla yetindiği antrenmanı, karın adalelerinde ağrı hisseden Ümit yarıda bıraktı. Çalışmanın sonunda ise Hasan ile Batista saha ortasında güreş yapıp şakalaşırken, Hasan’ın, Batista’yı sol omzundan ısırdığı görüldü. Galatasaray, İstanbulspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sarı-kırmızılılar akşam saatlerinde de tesislerde kampa girecek.
Bu arada, yarın bir grup özürlü vatandaşın antrenman öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ni ziyaret edeceği bildirildi. Öte yandan, açık artırma ile satılıp geliri hasta olan 3 kişiye verilen kaptan Bülent’in forması ve topları, bağışı yapan kişilere Bülent tarafından tesislerde teslim edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
