Aslan'ı hırs yaptı
Antrenmanda, kaleci Mehmet, Gonzales’in sert şutuyla bir süre yerde kaldı. Bu futbolcu yapılan müdahalenin ardından antrenmana devam etti.
Sakatlığı bulunan Suat ve Murat’ın koşu yapmakla yetindiği antrenmanı, karın adalelerinde ağrı hisseden Ümit yarıda bıraktı. Çalışmanın sonunda ise Hasan ile Batista saha ortasında güreş yapıp şakalaşırken, Hasan’ın, Batista’yı sol omzundan ısırdığı görüldü. Galatasaray, İstanbulspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sarı-kırmızılılar akşam saatlerinde de tesislerde kampa girecek.
Bu arada, yarın bir grup özürlü vatandaşın antrenman öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ni ziyaret edeceği bildirildi. Öte yandan, açık artırma ile satılıp geliri hasta olan 3 kişiye verilen kaptan Bülent’in forması ve topları, bağışı yapan kişilere Bülent tarafından tesislerde teslim edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Everton'da anlaşma: Gana Gueye

Arsenal'de Gyökeres için geri sayım!
