Aslan'a mola yok
Antrenmanda futbolcular, koşunun ardından pas, istasyon ve şut çalışması gerçekleştirirlerken, çalışmaya Gaziantepspor maçının ilk 11'nde yer alan futbolculardan yalnızca Orhan, Altan, Tomas, Mondragon ve Cihan katıldı.
Sarı-kırmızılıların çalışmasında izinli olan Hakan, Song, Hasan Şaş ve Saidou'nun yanısıra sakatlıkları bulunan Ayhan, Ümit ve Ergün de bulunmadı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Gaziantepspor maçında sağ omuzundan sakatlanan Ümit Karan'ın bugün kontrolden geçeceğini açıklarken, Ergün'ün ise ayak serçe parmağında sakatlığı bulunduğunu ve bu oyuncunun Gaziantepspor karşısında da lokal anesteziyle oynadığını söyledi.
Öte yandan, sakatlığı nedeniyle bir süredir çalışmalarda yer alamayan Necati ise bugün takımla birlikte idmanın tamamında bulundu.
Teknik direktör Eric Gerets, yarın için futbolcularına izin verirken, çalışmaların pazartesi günü çift antrenmanla yeniden başlayacağı açıklandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'den Palmer'a yeni sözleşme

Nefes kesen maçta Dortmund, Werder Bremen'e takıldı!

Liverpool'a dev maç öncesi iki kötü haber!

Ismaila Sarr ile yeni sözleşme yakın!

PSG'den 18 yaşındaki yıldıza yakın takip

Enzo Maresca'dan Manchester City'ye tam destek!

Barcelona'da Raphinha kararı! Galatasaray maçında yok

Xavi Simons, Harvard'a kaydoldu!

Everton, iki yıl geçmeden yeniden satışta!

Jose Mourinho: "Arda Güler sakattı, izin verdim!"
























