Aslan'a mola yok

Antrenmanda futbolcular, koşunun ardından pas, istasyon ve şut çalışması gerçekleştirirlerken, çalışmaya Gaziantepspor maçının ilk 11'nde yer alan futbolculardan yalnızca Orhan, Altan, Tomas, Mondragon ve Cihan katıldı.
Sarı-kırmızılıların çalışmasında izinli olan Hakan, Song, Hasan Şaş ve Saidou'nun yanısıra sakatlıkları bulunan Ayhan, Ümit ve Ergün de bulunmadı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Gaziantepspor maçında sağ omuzundan sakatlanan Ümit Karan'ın bugün kontrolden geçeceğini açıklarken, Ergün'ün ise ayak serçe parmağında sakatlığı bulunduğunu ve bu oyuncunun Gaziantepspor karşısında da lokal anesteziyle oynadığını söyledi.
Öte yandan, sakatlığı nedeniyle bir süredir çalışmalarda yer alamayan Necati ise bugün takımla birlikte idmanın tamamında bulundu.
Teknik direktör Eric Gerets, yarın için futbolcularına izin verirken, çalışmaların pazartesi günü çift antrenmanla yeniden başlayacağı açıklandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!

Allegri, eski öğrencisini çok istiyor!

Borussia Dortmund'dan sessiz başlangıç!

Villarreal, Alberto Moleiro'yu transfer etti!

Premier Lig devleri Malick Fofana'nın peşinde!

Kenan Yıldız, yeni transfer değeriyle Türk futbol tarihine geçti!

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!
