Aslan yıldız avında
En olumlu gelişmeyi Gençlerbirliği’nden Deniz konusunda yaşayan Galatasaray, bu futbolcuyla büyük oranda anlaştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan gurbetçi oyuncu, ilk etapta altı aylığına kiralanacak. Deniz, sezonun bitmesiyle birlikte, Başkent ekibindeki sözleşmesi de sona erdiği için bonservis ücreti ödenmeden Florya’nın yolunu tutacak. Ancak idareciler diğer iki transferde temkinli.
Gökdeniz’in transferindeki engel ezeli rakipler. Özellikle Fenerbahçe’nin Trabzonsporlu yıldız için çok ısrarcı olması, fiyatı artırıyor. Eski yönetici Ergun Gürsoy, bu transferi bitirmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bayer Leverkusen’in, Yıldıray konusunda fikir değiştirmesi de ayrı bir sorun. Ligde iddialı konuma gelen Alman ekibi milli oyuncuyu, sezon sonundan önce bırakmak istemiyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün düzenlediği basın toplantısında, "Gökdeniz’i verme şansımız yok" dedi. Gökdeniz’in takasla değiştirecekleri bir oyuncu olmadığını kaydeden Aybaba, "Bana her defasında ‘Bu şehrin takımında oynamak istiyorum. Mutluyum, huzurluyum, ayrılmayı düşünmüyorum’ diyor. Mukavelesi bitince, kulüp muhatap alınır, o zaman oluru varsa konuşulur" yorumu yaptı. Yönetim de Gökdeniz’i takasla vermelerinin söz konusu olamayacağını açıkladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























