Aslan Antalya yolcusu
Antalya'da düzenlenen turnuvanın final karşılaşması 17 Ocak Cumartesi günü yapılacak. Galatasaray, bu turnuvada finale kalamaması halinde, başka bir takım ile hazırlık maçı alacak.
Galatasaray'ın, Efes Cup Turnuvası'nda mücadele edecek kadrosunda 23 futbolcu yer alacak. Sarı-kırmızılı kafilede Mondragon, Ömer, Orhan, Berkant, Batista, Ümit, Aykut, Eyüp, Bratu, Ayhan, Cihan, Volkan, Suat, Tamas, Cafercan, Murat, Emrah, Sabri, Mehmet, Ergün, Daniel, İlker, Petre yer alacak.
Bu arada, çeşitli sebeplerden dolayı Antalya'ya götürülmeyen Bülent, De Boer, Arif, Hakan Şükür, Hasan, Baliç, Prates, Mülayim ve Hakan Ünsal ise pazartesi gününden itibaren antrenmanlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürecek.
Diğer yandan sarı-kırmızılı kulüp, Galatasaray muhabirlerine yarın saat 11.00'de tesislerde bulunan Basın Merkezi'nde kahvaltı verecek. Kahvaltıya teknik direktör Fatih Terim ve yardımcılarının da katılabileceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aston Villa'dan Avrupa'da gövde gösterisi!

Davide Ancelotti: 'Galatasaray'a da aynı bedeli ödedik!'

Arda Güler attı, Real Madrid doludizgin!

Perrin: "Galatasaray'ın golleri şok oldu"

Como'dan Manchester United'a Şampiyonlar Ligi'nde ağır darbe!

Berke Özer, 542 gün sonra Galatasaray'a karşı!

Haaland - Guardiola: 15 milyar dirhemlik proje!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Joe Cole'den Fabian Ruiz için büyük övgü!

Kimmich'i yıkan haber: Arsenal maçında yok


























