ARTIK DERSİMİZ TRABZON
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
Webaslan.com

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 13.30’dan itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan basın ve taraftara kapalı antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.
Hamburg karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular aerobik koşunun ardından sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Antrenmanın ana bölümünde, diğer oyuncularla dar alanda teknik bir çalışma yapıldı.
Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler. Tedavilerinin ardından Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth salonda, Murat Akça ise sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.
Galatasaray, Trabzonspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig karşılaşmasının hazırlık çalışmalarını 14 Mart Cumartesi sabahı saat 11.00’de yapacağı basın ve taraftara kapalı bir antrenmanla tamamlayacak ve akşamüstü uçakla Trabzon’a geçerek otelde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan'a sahasında Cremonese şoku!

Altı gollü maçta kazanan çıkmadı: Dortmund - Pauli

Arsenal'den evinde beş gollü rahat galibiyet!

De Bruyne siftah yaptı, Napoli kazandı!

Marsilya'dan sezonun ilk galibiyeti!

Burnley, Sunderland engelini aştı!

Brentford, Aston Villa'yı tek golle geçti

Union Berlin, lige üç puanla başladı!

Pep Guardiola'dan İlkay ve Akanji açıklaması!

Mourinho ve Conte'nin yanına Thomas Frank!
