ARTIK DERSİMİZ TRABZON
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
Webaslan.com
Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 13.30’dan itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan basın ve taraftara kapalı antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.
Hamburg karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular aerobik koşunun ardından sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Antrenmanın ana bölümünde, diğer oyuncularla dar alanda teknik bir çalışma yapıldı.
Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler. Tedavilerinin ardından Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth salonda, Murat Akça ise sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.
Galatasaray, Trabzonspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig karşılaşmasının hazırlık çalışmalarını 14 Mart Cumartesi sabahı saat 11.00’de yapacağı basın ve taraftara kapalı bir antrenmanla tamamlayacak ve akşamüstü uçakla Trabzon’a geçerek otelde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!



























