Arif: "Son duraktayım"
Galatasaray'da 12. sezonunu şampiyonluk ve gol krallığı ile noktalayan Arif Erdem'in sevinci bir kat daha arttı. Şampiyonluğu gönlünce kutlayan Arif, bir Avrupa hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için İspanya'ya gittiğini belirterek, 'Uyum sorunu yaşadım. Artık o defterler kapandı' dedi. Arif, 'Zaten Avrupa'da bana göre Galatasaray'dan büyük bir takım yok. Onun için son durak burası. Başka bir takım aklımdan geçmiyor' diye konuştu.
Yıldız futbolcu, teknik direktörü Lucescu'ya da övgüler yağdırırken, 'Onunla iyi günler geçirdik' dedi. Arif, gönüllerindeki teknik adamın Fatih Terim olduğunu ve son günlerde onun adının dolaştığını söyleyip, 'Fatih Hoca bize futbolu sevdiren, Galatasaray'ı buralara getiren bir isim. Onunla çalışmak hem zor hem kolay' diye yorum yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu da Arif'i gol krallığından dolayı kutlarken, futbolcusu için 'Bazıları kaçırıyor diye suçluyor ama bu doğru değil. O çok üretici olan pozisyona giren bir oyuncu. Aslında biraz şanssızdı. Ankaragücü maçında kaçırdıklarının yarısını atsa gol krallığını paylaşmazdı. Ama Arif gibi ona yardımda bulunan takım arkadaşları da başarılıdır. Hepsi övgüyü hak ediyor' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly

Brentford'un rekor transferi: Mamadou Sangare

Hansi Flick'ten Karim Adeyemi sözleri

Enes Ünal için İspanya'da transfer yarışı
























