Arif geçmişi "arıyor"
Birinci Süper Lig'de en son golünü 13 Aralık'ta Gaziantepspor ile deplasmanda yapılan karşılaşmada kaydeden Arif, o günden bu yana İstanbulspor maçıyla birlikte 81 gündür gol orucunu bozamadı.
Ümit Karan'ın form yakalaması ve teknik direktör Fatih Terim'in bu oyuncunun yanında Ali Lukunku'ya yer vermesiyle iyice gündemden düşen Arif, fazla oynama şansı da bulamıyor. Fenerbahçe karşısında Terim tarafından son 8 dakikada forma şansı verilen Arif, İstanbulspor maçında ise kadroda olmasına rağmen oynayamadı. Arif, Kocaelispor maçında da oynama şansı bulamadı.
Galatasaray'ın son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarda büyük katkısı bulunan Arif, son dönemde 100. gol stresi de yaşamaya başladı. Gaziantepspor maçında attığı gol ile birlikte ligdeki 99. sayısına imza atan Arif, o andan itibaren golü unuttu. Arif, Gaziantepspor maçından sonra 6 karşılaşma geçmesine rağmen "Dalya" diyemedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!



























