Arda'ya 15 milyon YTL
İngiliz devi Chelsea'nin sahibi Roman Abromoviç'in ikinci kulübü CSKA Moskova'nın yeni hedefinin Arda olduğu ortaya çıktı. Geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilen sol kanat oyuncusu Caner Erkin için Vestel Manisaspor'la dört milyon dolar karşılığında anlaşan Rus ekibinin, Galatasaray'ın 19 yaşındaki futbolcusu Arda'yı da kadrosuna katmaya çalıştığı vurgulandı.
Bir süre önce CSKA Moskova'dan gelen teklif üzerine Rusya'ya giden menajer Can Çobanoğlu'nun, kırmızı - beyazlı kulüp yöneticilerinin, "Türkiye'den hangi futbolcuları tavsiye edersin?" sorusu üzerine Caner Erkin ile Arda Turan'ın isimlerini verdiği bildirildi.
Menajer Çobanoğlu'nun bu önerisinin ardından ilk iş olarak Caner'le anlaşan CSKA Moskova Kulübü'nün, Arda için Galatasaray'a servet önermeye hazırlandığı belirtildi.
Rus ekibinin, sarı - kırmızılı kulübe, Arda için 8 milyon euro (yaklaşık 15 milyon YTL) bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Önümüzdeki günlerde Galatasaray'la pazarlık masasına oturma hesapları yapan CSKA Moskova'lı yöneticilerin, Arda'ya Mart ayında başlayacak Rusya Ligi'nin yeni sezonunda kırmızı - beyazlı formayı giydirmek istedikleri ifade edildi.
Bu arada CSKA Moskova'nın, Caner'de olduğu gibi, Arda'nın başka bir kulübe transferi halinde Galatasaray'a yüzde 25-30 arasında bonservis payı ödemeyi kabul edeceği de vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!























