Arda'dan kötü haber!..
G.Sarayımız FC Levadia Talinn karşılaşması hazırlık çalışmalarını yaptığı antrenmanlarla sürdürürdü.
Webaslan.com
Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’de başlayan basına ve taraftara kapalı sabah antrenmanı, ısınma egzersizleriyle başladı.
Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı. Elano Blumer bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı. Omzundaki ağrısı nedeniyle tedavisi süren Arda Turan antrenmanın teknik kısmına sağlık ekibinin kontrolünde katıldı.
Serkan Çalık ve Tobias Linderoth salonda ve sahada kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular merkez binaya geçtiler.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını bu akşamüstü saat 18.00’de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Konyaspor, Hull City'ye üç golle mağlup oldu

Lois Openda, Juventus'tan Lyon'a kiralandı

Arsenal'den müthiş hamle: Vinicius Junior

Real Madrid'den çılgın transfer: 120 milyon Euro!

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis




























