Arda'da suç bulunmadı
Fenerbahçe ve Galatasarayımız ile sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Bilica, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.
DHA
Fenerbahçe ve Galatasarayımız ile sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Bilica, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.
Süper Lig'de önceki gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi sahada ısınma çalışmaları sırasında futbolcular arasında yaşanan kavgada rakibine tokat attığı tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda PFDK'ya sevkedildi. Maç öncesi çıkan kavgada ise Arda ve Cristian'da bir suç unsuru bulunmadı. Keita da gördüğü kırmızı kart nedeniyle otomatikman PFDK'ya sevkedildi.
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, sahaya atılan yabancı maddeler, Galatasarayımızın ise tribünlere verilen tahribat nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!
























