Anthony Dennis, Al Jazira yolcusu
Göztepe forması giyen Anthony Dennis, Al Jazira'ya transfer olmaya hazırlanıyor. Göztepe ve Al Jazira, Anthony Dennis transferi için anlaşma sağladı.
Trendyol Süper Lig'de ilk hafta maçında deplasmanda Samsunspor'la 3-3 berabere kalan Göztepe'de kadroya alınmayan, hazırlık sınavlarında da forma giymeyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Anthony Dennis'e Birleşik Arap Emirlikleri yolu gözüktü.
Almanya'da Elversberg, İngiltere'den de Coventry City'nin ilgilendiği Dennis için Al Jazira'nin devreye girdiği ifade edildi.
Al Jazira yetkililerinin yapılan görüşmelerde Sport Republic şirketiyle anlaşma sağladığı, Göztepe'nin satıştan 5 milyon euro ve bonuslar alacağı kaydedildi.
GÖZTEPE PERFORMANSI
Göztepe'ye 2022-2023 sezonunda U19 takıma gelen Dennis, gösterdiği performansla kısa sürede A takıma yükseldi. Göz-Göz'de 3 sezonda 15 1'inci Lig, 63 Süper Lig maçına çıkan 22 yaşındaki orta saha, toplam 5 gol kaydetti.
JUAN'IN DURUMU
Göztepe'nin satmayı planladığı diğer futbolcu olan Brezilyalı golcü Juan Silva ise şu an için elde kaldı. Rus ekibi CSKA Moskova'nın kapısından dönen Sambacı için kulübe henüz resmi bir teklif gelmediği, sadece bazı kulüplerin ilgisi olduğu vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"

Ollie Watkins, Al Hilal ile anlaştı!

Real Madrid, Mourinho'yu tanıttı

Niclas Füllkrug, Werder Bremen'e geri döndü!

























